Je kan heel makkelijk de gemaakt ritten exporteren. Dat doe je door naar jouw ritten te gaan: https://www.getgekko.com/nl/trips/#/.

Eerst selecteer met behulp van de filters welke ritten je wilt zien. Je kan de periode selecteren, de klanten, het type ritten (privé, zakelijk, woon-werkverkeer) en de vervoersmiddelen cq de juiste welke auto. Standaard krijg je alle ritten van het huidige jaar.

Rechtboven heb je een grote knop "Downloaden", als je deze klikt wordt er automatisch een Excel bestand gedownload met alle geselecteerde ritten.